MyING pentru persoane fizice
 • MyING este un proiect unic pe piata de profil, prin care cei peste 1,9 milioane de clienti au acces gratuit la informatii despre contractele de asigurari de viata, pensii private obligatorii si pensii facultative, totul in cadrul aceleiasi platforme online, avand totodata posibilitatea de a realiza o serie de tranzactii online.

   

  MyING iti permite sa vizualizezi la orice ora informatii despre portofoliul tau de asigurari, pensii administrate privat si facultative: informatii contractuale, situatia platilor primelor de asigurare, a contributiilor la fondurile de pensii, date personale, fiecare sesiune de lucru fiind complet securizata, bazandu-se pe o confidentialitate totala si pe o siguranta sporita.

   

  Dupa ce in 2008 a fost inaugurat modulul de pensii administrate privat, in 2009 a venit randul clientilor de pensii facultative sa isi regaseasca portofoliul pe MyING. In 2010, portalul a fost intregit de modulul dedicat clientilor de asigurari de viata, iar la inceputul anului 2013 clientii care detin o asigurare de viata de tip Unit Linked de la ING pot realiza in cadrul portalului unele tranzactii online, inclusiv platile online.

 • In MyING poti vizualiza situatia detaliata a contului tau de asigurari:

  - Situatia primelor de plata

  - Suma asigurata

  - Valoarea de rascumparare sau valoarea a contului

  - Informatii despre asigurarile sau optiunile suplimentare

   

  si pensia privata obligatorie si/sau facultativa:

  - Valoarea activului personal

  - Numarul unitatilor de fond

  - Pretul unitatii de fond

  - Contributia bruta si neta

  - Comisionul de administrare

   

  Si ai la dispozitie multiple optiuni suplimentare:

  - Poti accesa oriunde si oricand portofoliul tau;

  - Iti poti modifica datele personale

  - Poti realiza doua tranzactii online: transferul online al sumei acumulate (unitatii de fond) dintr-un program de investitii in altul si redirectionarea primelor viitoare catre programele de investitii ING dorite;

  - Poti realiza plati online a contractelor cu prima esalonata (in Lei) cu ajutorul principalului integrator de plati online din Romania, PayU;

  - La fiecare accesare a noului meniu de tranzactii primesti recomandarea de completare a chestionarului de risc (alcatuit din cinci intrebari) in urma caruia rezulta profilul tau de investitor in care te incadrezi (Prudent, Conservator, Moderat, Dinamic), in functie de care ti se ofera si strategia de investitii care ti se potriveste cel mai bine;

  - Tranzactiile realizate sunt sincronizate cu profilul tau de investitor;

  - Vei avea la dispozitie informatii utile care descriu pas cu pas modul in care se realizeaza transferul de unitati de fond;

  - Te poti abona la comunicarile contractuale si comerciale ale ING Asigurari de Viata – poti primi pe e-mail publicatii ING (Revista Stii de la ING, buletinul programelor de investitii s.a.), noutati si informatii despre campaniile de marketing ale companiei.

 • Este necesar sa completezi on-line formularul de activare a contului tau. Completeaza datele tale personale pe www.mying.ro si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un operator ING care iti va transmite informatiile de care ai nevoie pentru a-ti activa contul.

 • Daca ai deja cont MyING, printr-un singur click aici vei fi redirectionat in cateva secunde catre pagina de autentificare a portalului.

Pentru tine si familia ta
Pentru compania ta
Informatii utile

Verifica-ti contul

Asigurari de viataPensii private

Evolutia zilnica a fondurilor tale

Pensii obligatoriiPensii facultative Asigurari de viata - Programe de investitii unit linked
Unde ne gasesti

Oriunde ai fi, suntem aproape de tine. Cauta pe harta cel mai apropiat sediu ING

Cauta locatieCauta consultantTelefoane/ adrese de email