Planuri pentru copii

Din clipa in care realizezi ca un copil nu este doar o bucurie, ci si o responsabilitate, trebuie sa te gandesti la un plan de economisire. Practic, poti incepe sa pui bani deoparte pentru el inca de cand s-a nascut. De ce asa repede? Pentru ca, daca vrei sa aiba un sprijin financiar cand are mai mare nevoie, trebuie sa incepi sa investesti pentru el inca de cand e mic.

Noi iti dam o mana de ajutor in economisirea unei sume de bani pe care copilul tau o va primi la 18 ani. Sau mai incolo, daca tu vrei sa ii faci “cadoul” cand e mai mare.

  • GenT pentru Copil

    Este un plan financiar care te sustine in acoperirea necesitatilor legate de dezvoltarea copilului tau: educatie, sanatate, sprijin financiar pentru startul in viata.

    Este in acelasi timp un plan care presupune asumarea unui anumit grad de risc pentru investitiile tale. Oricare ar fi obiectivele tale si oricare ar fi gradul de risc pe care il preferi, tu alegi programul de investitii in care preferi sa-ti investim banii.

  • Academica

    Academica te ajuta sa pui deoparte suma de care va avea nevoie copilul tau cand va implini 18 ani. Este o suma cu care va putea sa faca o facultate, sa isi ia o masina sau sa inceapa o afacere.

    Este in acelasi timp un produs traditional, fara grade de risc, care imbina protectia specifica unei asigurari de viata cu acumularea de fonduri banesti necesare sustinerii educatiei copilului tau.

 

Pentru tine si familia ta
Pentru compania ta
Informatii utile

Verifica-ti contul

Asigurari de viataPensii private

Evolutia zilnica a fondurilor tale

Pensii obligatoriiPensii facultative Asigurari de viata - Programe de investitii unit linked
Unde ne gasesti

Oriunde ai fi, suntem aproape de tine. Cauta pe harta cel mai apropiat sediu ING

Cauta locatieCauta consultantTelefoane/ adrese de email